INTENTIES VERNIEUWEN

BEOEFENING VERDIEPEN

MILDER ZIJN VOOR JEZELF NIEUWE INSPIRATIE

MY NEXT LEVEL

 

PERSOONLIJK COACHINGSPROGRAMMA

NA DE BASISTRAINING MINDFULNESS

 

In de huidige samenleving zijn we zelf verantwoordelijk voor ons succes, welzijn, geluk en gezondheid – dus ook voor het omgaan met fysieke, mentale of emotionele overbelasting. Als coach wil ik je daar heel graag in ondersteunen omdat ik weet uit ervaring hoe belangrijk dat is. Lichter leven met minder stress is mogelijk (en veel leuker), maar alleen als jij dat als een prioriteit ziet.

MY NEXT LEVEL is bedoeld voor jou als je de basis mindfulness training van 8 weken hebt gevolgd behoefte hebt aan opfrissing en verdieping vanuit jouw persoonlijke situatie. Wanneer de training is geweest – kort of langer geleden – maakt niet uit.

 

HET GAAT OM JOU

In week 2 in januari 2020 begin ik samen met een groep mensen, die al eerder de basistraining mindfulness hebben gevolgd, het persoonlijke My Next Level -coachingsprogramma van 16 weken. Is het voor jou? Zeker, als je de training waardevol vond, gemotiveerd bent om verder te gaan (maar dat lukt niet goed alleen) én de meerwaarde ziet in het een laagje dieper gaan (om te groeien) middels persoonlijke, oplossingsgerichte en mindfulness-based coaching.

Dit programma is persoonlijk – het gaat om jou. My Next Level is bedoeld als boost en persoonlijke verdieping. Wanneer je je goede intenties, die je na afloop van de training waarschijnlijk had, niet zoveel hebben opgeleverd als je had gehoopt, of de situatie is inmiddels veranderd en ligt je vraag elders. Het goed nieuws is dat je opnieuw kunt beginnen, en de rugzak en het geleerde van destijds benutten en in praktijk brengen (want daar gaat het vaak om). De coachingsgesprekken zijn 1-op-1 met mij, en de stiltewandeling en inspiratiedag in april zijn met de groep. Indien gewenst door de groep is er de mogelijkheid om elkaar te steunen en te inspireren in een besloten Facebook-groep gedurende het programma t/m april. 

Dus…
* Zoek je voor jezelf meer verdieping of een nieuwe richting?
* Wil je mindfulness, bewustzijn en meditatie benutten om lichter te leven, of als onderdeel voor een gezondere leefstijl?
* Wil je je veerkracht een boost geven, nog meer of opnieuw grip hebben op stress?
* Wil je graag een neutrale sparringspartner die écht luistert, je uit daagt om jezelf soms te stretchen om te groeien en je helpt te denken in oplossingen?

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 • Mijn volledige inzet en aandacht voor jouw huidige situatie, waar je mogelijk niet in verder komt of een liefdevol duwtje nodig hebt in de goede richting 🙂
 • Ondersteuning bij het oppakken, vernieuwen en verdiepen van mindfulness, afgestemd op jouw huidige situatie, behoefte en wensen
 • Nieuwe, samen geformuleerde doelen en een behulpzame strategie om dichterbij jouw doelen te komen
 • Voor jou geselecteerde oefeningen, meditaties en opdrachte
 • Persoonlijke en professionele, oplossingsgerichte coaching

 

DE ONDERDELEN VAN MY NEXT LEVEL -PROGRAMMA

 

Je hebt de mindfulness training met succes afgerond. In het leven van alledag blijkt dat mindful blijven en regelmatig mediteren een uitdaging is – voor ons allemaal. Hoe sterk je voornemens ook waren destijds, kan het zijn dat ze op de proef gesteld worden. Het goed nieuws is dat je iedere dag weer opnieuw mindful kunt zijn. Je kunt je motivatie om te mediteren en opmerkzaam te zijn, in dit moment, opnieuw leven in blazen.

 

JOUW PERSOONLIJKE SITUATIE EN DOELEN ZIJN LEIDEND


Voorbeeld-thema’s & onderwerpen die aan bod kunnen komen

 • Welk doel heb je, of waar wil je van koers veranderen?
 • Wat houdt je tegen, waarin loop je vast, waar twijfel je aan?
 • Wat, wie of welk vermogen van je kan jou en je doelen juist ondersteunen?
 • Hoe krijg je het regelmatig mediteren voor elkaar (als je dat wilt)?
 • Grip op stress: omgaan met spanning en onrust in de tijden van stress
 • Moeten vervangen door willen, en je gevoel en intuïtie meer ruimte geven
 • Emoties, acceptatie & aanvaarden, loslaten
 • Meer evenwicht en lichtheid in jouw leefstijl, gezondheid en veerkracht
 • Hooggevoeligheid en mindfulness
 • Evenwicht privé- en professioneel (ondernemend) leven

 

WANNEER IS COACHING SUCCESVOL?

Voor mij is een coachingstraject succesvol wanneer jij je doelen haalt, of ten minste voldoende vertrouwen hebt om ze binnen niet al te lange tijd na de coaching te behalen.

‘Op dezelfde golflengte zijn’ helpt zeer zeker, en een wederzijds vertrouwen is misschien wel het allerbelangrijkste. Open, eerlijk en daar waar nodig kritisch te kunnen zijn is nodig om te kunnen groeien. Dat kan soms confronterend zijn en niet altijd direct antwoorden opleveren, maar het is altijd geboren vanuit een oprechte wil om je verder te helpen – en te groeien. En dat is uiteindelijk waar het om gaat. Ik ben toekomst-, groei- en oplossingsgericht, en zet het liefst jou in beweging in je eigen richting. Wanneer je je eigen hulpbronnen kunt aanwenden, persoonlijk leiderschap toont en doet wat je zegt te gaan doen, bewuster wordt van je eigen denken en gedrag, en zo bij kunt sturen, komen de gestelde doelen steeds dichterbij.

Ik ben altijd eerlijk in mijn advies, of het nu voor of tegen is. Ik kan in mijn werk als coach zowel de fysieke signalen of klachten als de vragen of symptomen van mentale moeheid opsporen, benoemen en werkbaar maken. Als mindfulness trainer – en beoefenaar van dagelijkse meditatie – kan ik de kracht van bewustzijn en reflectie inzetten voor het groeiproces van jou.

Puur in de natuur
In de natuur kun je jezelf zijn.
In de natuur hoef je niets, er zijn is voldoende.
In de natuur mag je uitrusten, loslaten en opladen.

In de natuur voel je je verbonden en krijgt je intuïtie ruimte.
De natuur verwacht niets van jou, natuur oordeelt je niet.
Stap naar buiten en ont-moet jezelf.

WE STARTEN HET MY NEXT LEVEL -PROGRAMMA SAMEN – IN STILTE 

De stiltewandeling staat in het teken van zintuigen en in verbinding zijn met jezelf en de natuur. Het is een wandeling om te vertragen en te verstillen. Naar buiten gaan kan een manier zijn om naar binnen te keren, en tegelijk al je zintuigen open te stellen voor wat er in je omgeving aanwezig is. Kom heerlijk wandelen, nieuwe energie en inspiratie uit de natuur opdoen in de frisse lucht, licht en in alle rust en tijd voor jezelf. Doe inspiratie op, laat los, laad op, ontspan en geniet van het buiten zijn. Samen, in stilte.

We beginnen met een gezamenlijke (staande) meditatie. Je krijgt een schrijfboekje mee op pad, samen met wat inspiratie. Wat je denkt en wilt onthouden, wat je voelt, ziet, ruikt, aan ideeën opdoet enz. om op te schrijven.  We sluiten de wandeling gezamenlijk af binnen met een kopje koffie, thee of warme chocomel of iets fris (niet meer in stilte). 

LOCATIE: Oisterwijkse bossen & vennen, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten / Groot Speijck
WANNEER: Zaterdag 11 januari 2020, 9:30 tot ± 13:00

DEZE DAG STAAT IN HET TEKEN VAN INSPIRATIE VOOR EEN LICHTER LEVEN

Je hebt al eerder – kort of lang geleden – de basis training mindfulness gevolgd en wilt graag verder, maar weet niet zo goed hoe. Er is veel te vinden op het gebied van mindfulness: verschillende soorten/scholen voor meditatie en stiltedagen, retraites en thema-dagen, boeken, apps … van alles. En daardoor kan het juist lastig lijken om daar een keuze in te maken, keuze die bij je past. Het kan zijn dat je beoefening dus al een solide (dagelijkse) basis heeft, en dat je verdieping zoekt. Begeleiding, een andere richting, of juist nog dieper in de thematiek en wortels van mindfulness (en boeddhisme) duiken. Misschien ook wel yoga, mindful running, gezondere voeding…? Laten we er samen over hebben zodat jij weer verder kunt!

Het programma is nog een verrassing, en de locatie ook (tot maart). Maar ik beloof dat er 1-2 interessante, aardige experts komen om je te inspireren. Het wordt een mooie dag in de natuur, waar het rustig, stil, ruim en groen is :-).

 

PRAKTISCH

 • Start My Next Level: Januari 2020, week 2
 • Stiltewandeling 11 januari 2020
 • Vier persoonlijke coachingsessies (90min.), deels buiten als wandelcoaching, binnen 12 weken
 • Locatie coachingsgesprekken: Praktijk aan de Dijk, Empelsedijk 27, Den Bosch
 • 1 Inspiratie- en verdiepingsdag in april, samen met de kleine groep, op natuurlocatie (volgt). Dit is tevens het einde van My Next Level
 • Investering*: € 695 incl. btw
 • Er zijn 9 plaatsen beschikbaar, we beginnen in week 2 (2020).

*Heb je een persoonlijk of ontwikkelingsbudget bij je werkgever? Daar vallen coachingstrajecten, gericht op behoud van veerkracht en belastbaarheid, meestal binnen. Zeker de moeite waard om eens naar te informeren op je werk!

 

WIL JE BACK-ON-TRACK EN LICHTER LEVEN?

 • ​Gun jezelf meer rust, ruimte en tijd
 • Ervaar meer rust door structuur in je meditaties
 • Geef je dromen, het willen & gunnen, je creativiteit en intuïtie weer een kans
 • Verbeter je grip op stress en tegenvallers
 • Creëer meer evenwicht en lichtheid in je leefstijl, gezondheid en veerkracht

We denken altijd onterecht dat het in de toekomst makkelijker zal zijn, of dat we dan meer tijd hebben voor onszelf. Helaas, dat is niet het geval. Er komt altijd (!) iets anders tussen. We hebben echt maar één leven van beperkte duur. Besluit nemen eind 2019 is veel krachtiger dan in het begin van 2020 te blijven twijfelen en uitstellen.
Ik gun jou het lichter leven.

 

INSCHRIJVEN MY NEXT LEVEL 2020

Maak hier je keuze

7 + 9 =