VOORBEREIDING GESPREK

Voordat we elkaar spreken vraag ik je om even een moment te nemen voor jezelf. Inmiddels, door de ruime ervaring als therapeut, coach en trainer, ben ik ervan overtuigd dat het niet gaat om alleen mindfulness volgen of alleen te beginnen met meditatie – dat is immers een middel om ergens te komen (of juist in het hier en nu zijn).

Het gaat om jou: wat jij graag wilt dat er bij (jou) verandert, in hoe je je voelt, wat je doet, wat voor jou belangrijk is en wat je graag jezelf en anderen wilt geven, en – niet onbelangrijk – dat je dat zo vitaal mogelijk kunt doen.

Wil je alvast even stilstaan bij wat je motiveert?
Hieronder heb ik een aantal vragen voor jou als voorbereiding op ons gesprek.

Je antwoorden geven ons allebei meer duidelijkheid over hoe je je voelt, hoe het nu met je gaat en wat je daar zo graag aan wilt veranderen. Dat helpt mij om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en onze tijd samen morgen zo waardevol mogelijk in te vullen. Kies een rustig moment om ze te beantwoorden, en wees eerlijk naar jezelf toe.

  • Je kan de Privacyverklaring hier lezen.
  • Hartelijk dank voor je openheid, vertrouwen en je eerlijke antwoorden. Uiteraard zijn ze vertrouwelijk en worden ook zo behandeld. Ik kijk uit naar ons gesprek. Je kunt dan ook al je vragen stellen over het programma en de inhoud, over mij of praktische zaken.